Anmälan till webbinarium 2020-04

Att välja rätt affärssystem – Anmäl dig längst ner på sidan

ERP & Friends arbetar oberoende från systemleverantörer och har stor erfarenhet från affärssystemsbranschen och transformationsprojekt. Med kunder som till exempel Sweco och AFRY med flera, stödjer vi företag stora som små med bland annat affärssystemsupphandling.

Marknaden förändras väldigt snabbt i takt med dagens teknologi. Därför är det viktigt att se till att ditt företag inte hamnar efter och kör fast i ineffektiva processer. I detta webbinarium hjälper vi dig att svara på frågor som till exempel: Hur ska man tänka för att med ett nytt affärssystem maximera nyttan? Hur säkerställer man en positiv användarupplevelse av affärssystemet? Vad bör en systemleverantören prioritera för just er vid en implementering?

Stefan Schnitzer håller i webbinariet

Stefan var tidigare CFO och har de senaste 8 år i rollen som konsult hjälpt företag handla upp system, förbereda och genomföra internationella transformationsprojekt med affärssystem som gemensam nämnare. Stefan har hjälpt företag såsom NCC, Skanska, Assemblin, Sweco och AFRY (fd ÅF Pöyry) att förbereda eller genomföra storskaliga projekt, alltid med momentet att många verksamheter ska gå från egna system till ett globalt gemensamt. Utöver det så agerar Stefan rådgivare vid företagsförvärv eller när moderbolag vill ha en ”second opinion” på dotterbolags planer att genomföra affärssystemsbyten.

Fyll i formulär nedan för att inte missa chansen att delta den 29 april 2020

Translate site