Facebook Demo

ERP & Friends AB

11 months 2 weeks ago

8 rätters asiatisk meny gör laget så här nöjda. Minerna var ännu bredare efter maten, mycket gott och mycket trevlig julmiddag detta år.

Vi var dubbelt så många i år. Vilket som av en händelse även reflekteras i omsättningen 2019 som är 100% högre än 2018.

God jul vänner när och fjärran!

ERP & Friends AB

1 year 2 weeks ago

Dotmocracy in action. Stort engagemang hos ÅF Pöyry teamet kring vår Lessons Learned som vi gör för att föra med oss lärdomar in i nästa projektfas. 35 personer från det kombinerade kund och leverantörs teamet. Vår VD och tillika projektledare, Stefan Schnitzer, i detta uppdrag nederst i bild.

ERP & Friends AB

1 year 1 month ago

Det är en stor dag i ett av våra uppdrag idag. 30 projektmedlemmar från kund och leverantör inspekterar resultatet av över 60 workshopar de senaste två månaderna. Baserat på två dagars demo beslutar vi oss om vi är redo att gå framåt eller behöver tänka om. Spännande!

I just detta uppdrag har vi ledande roller som projektledare, testledare, QA och migreringsansvarig.

ERP & Friends AB

1 year 2 months ago

Alltid trevligt med nätverksträff! Idag är det en vecka sedan ERP & Friends hade sin nätverksträff igen. Ett tack till alla som ville delta, mingla och äta gott med oss. Även ett stort tack riktat till kvällens föreläsare, Peter Faring från Ferrologic och hans givande presentation om informationsmodelleringens påverkan på ett ERP-projekt som skapade många intressanta diskussioner. Vi ser fram emot att se er alla igen på nästa nätverksträff.

Om ni missade att vara med på denna träff får ni hålla utkik efter nästkommande inbjudan från oss.

Glöm inte att följa oss på LinkedIn:
www.linkedin.com/company/erp-friends/?viewAsMember=true
#erpandfriends

ERP & Friends AB

1 year 4 months ago

Årets sommarmiddag, där fotografen bara fick med halva sällskapet. Tur att det inte är fotografering vi erbjuder våra kunder😁 #erpandfriends #sommarmiddag2019

ERP & Friends AB

1 year 6 months ago

Kom och lyssna till Stefan Schnitzer den 9e maj när han berättar om "Att modernisera sin affärsplattform - så börjar du" på AgendaCFO, en konferens som samlar många CFOs och ekonomichefer.

ERP & Friends AB

1 year 7 months ago

Vi har fått förtroende av Hugo Tillquist AB att tillsammans med dem forma deras ERP strategi och val av leverantör så att de på bästa sätt kan möta framtida behov och krav. Som generalagent och teknikhandelsbolag står Tillquist inför allt mer ökande omvärldskrav där leverantörer och kunder ställer krav på sammanhängande informationskedjor, leveransberedakap och kvalité i alla områden. En modern affärsplattform blir då ett viktigt steg i utvecklingen. Inte minst då framtida organisk och förvärvsbaserad tillväxt ska kunna realiseras #erpstrategy #erpselection #businessreadiness #digitaltransformations #affärssystem #affärsplattform

ERP & Friends AB

1 year 7 months ago

Frukostseminarium om hur du lyckas med din ERP satsning

Äntligen erbjuder vi ett nytt tillfälle att förkovra sig.
Tillsammans med Kvadrat Göteborg berättar vi om våra erfarenheter vid implementering av affärssystem och ger tips och råd om hur du lyckas med din ERP-satsning.

Datum: Tisdag 14 Maj
Tid: 07:30 - 09:00, frukost från 07.30, föredraget startar 08.00
Plats: Kvadrats kontor, Kyrkogatan 13b, Göteborg

Anmäl dig här: link.webropolsurveys.com/EP/FFF8250FE691E7B8

ERP & Friends AB ERP & Friends AB is at Högskolan i Halmstad.

1 year 8 months ago

Idag är vi utställare på Arena Affärssystem på Halmstad Högskola. Otroligt intressanta examensarbeten de 38 studenterna visar upp. Många talanger som vi tycker passar hos oss...vi hoppas på en fortsättning! @ Högskolan i Halmstad

ERP & Friends AB

1 year 8 months ago

För första gången kommer vi sponsra och vara utställare på Halmstad Högskolas arbetsmarknadsdag "Arena Affärssystem" där snart nyexade studenter från Affärssystemlinjen presenterar sig själva och sina examensarbeten. Vi hoppas så klart få träffa talanger som vill jobba med oss i framtiden #arenaaffärssystem


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.