Om oss

Vi på ERP & Friends

ERP & Friends grundades från allra första början för att hjälpa företag att undvika kostsamma misstag vid upphandling och byte av affärssystem. Under åren som vi gjort just det för våra kunder har vi utvecklats till att också erbjuda tjänster som syftar till att utveckla verksamheter ur ett bredare perspektiv. Allt i från att etablera en väl fungerande förvaltningsorganisation till att genomlysa den digitala mognaden i ett helt företag. Vi tycker att det är jättespännande och utvecklande att återkommande kunder vänder sig till oss med ständigt nya utmaningar som utvecklar oss som konsulter. Tack!

Stefan Schnitzer<br>VD & Konsult
Stefan Schnitzer
VD & Konsult
Håkan Lundmark<br>Partner
Håkan Lundmark
Partner


Annelie Ehn<br>Senior Management Konsult
Annelie Ehn
Senior Management Konsult


Mikael Svedberg<br>Senior Management Konsult
Mikael Svedberg
Senior Management Konsult
William Leo<br>Junior Management Konsult
William Leo
Junior Management Konsult
Andreas Forsberg<br>Junior Management Konsult
Andreas Forsberg
Junior Management Konsult
Lars-Olof Larsson<br>Senior Management Konsult
Lars-Olof Larsson
Senior Management Konsult
Mikael Hansson<br>Senior Management Konsult
Mikael Hansson
Senior Management Konsult
Anette Eriksson <br>Senior Management Konsult
Anette Eriksson
Senior Management Konsult

Lena Överli<br>Senior HR<br>Konsult
Lena Överli
Senior HR
Konsult
Monica Häger<br>Senior Management Konsult
Monica Häger
Senior Management Konsult

Tjänste- och resurspartners

Rededge

Rededge levererar kvalificerade tjänster, enligt väl beprövad metodik, till kunder som valt att implementera Oracle affärssystem. Vi brinner helt enkelt för att hjälpa våra kunder att att effektivisera och automatisera befintliga processer hjälp av Oracles affärssystem.

Antigo

Antigo erbjuder spetskompetens inom agil transformation, systemutveckling, arkitektur, kravanalys, teknisk test, testautomation, säkerhet, ledning och styrning, programledning, rådgivning, upphandling mm.

ResurspartnersOmeo

Omeo Financial Consulting är en managementkonsultfirma inom finansbranschen. De specialiserar sig på bank, kapitalförvaltning, fond och värdepapper samt treasury.Kvadrat

Kvadrat verkar som kompetens- och resursförstärkning i kundernas företag och erbjuder tjänster inom management, IT och IoT.Agilon/Amesto

Utvecklar och arbetar med deras verktyg som specialiseras inom process intelligence och framtidens processkartläggning. Agilon visualiserar processflöden och hittar avvikelser och flaskhalsar.

ShareNode

ShareNode är ett konsultbolag med fokus på stödfunktioner inom ekonomi, lön och HR med nätverk, konsulttjänster, interim och rekrytering.

Solita

Solita stärker kunders förmåga att skapa värde ur information. Detta genom att utveckla och förbättra kundens förmåga att skapa automatiserade processer, uppkopplade produkter och digitala tjänster i världsklass.