Effektivisera mina processer

Processbeskrivning i mjukvaran 2c8, projekt utveckling av ny hemsida

Lästid: ~ 7 min

Står du inför digitalisering av en eller flera affärsprocesser – ta reda på hur ni vill att det ska fungera med agil processkartläggning!

Under 2021 har vi tillsammans med våra kunder utvecklat en agil metod för processkartläggning. Detta är en effektiv metod med kvalitetssäkrat resultat som på ett snabbt och säkert sätt hjälper våra kunder att få ihop ett processbibliotek.

Inför ett större processkartläggningsarbete kan vi erbjuda en 3h free-of-charge workshop där vi fokuserar på er kundresa och ser till att med representanter från er verksamhet påvisar både en metod för ett större processkartläggningsarbete men även utvecklar processen för er kunds resa. Vill du veta mer om detta? Klicka dig vidare här

Hur vet jag om jag har effektiva processer?

Ofta får man reda på om man har effektiva processer om man pratar med sina anställda. Särskilt med anställda som har varit i konkurrerande verksamheter och kan beskriva hur saker görs bättre/mindre bra där. Intuitivt är det inte någon mystik kring processer. Över åren har arbetssätt utvecklats av sig själv på grund av olika krav från interna eller externa intressenter. Sedan fortsätter de anställda göra samma sak år ut och år in utan att i fråga om det fortsatt måste vara så.

Ofta är personalen överbelamrad av arbete och mäktar inte med att höja blicken och försöka förbättra sig tills nästa gång samma arbetsmoment ska utföras. Känns det igen?

Med handen på hjärtat, hur många gånger lyckas en processförbättring, utan att man formulerar ett ordentligt projektdirektiv och tillsätter anställda som förstår sig på hur förändringsarbete drivs?

Inte så ofta vågar vi påstå. Varför lurar så många verksamhetschefer sig själva med att det ska gå att göra lite grann vid sidan av?

För att få uppslag om vilka förbättringsprojekt andra kunder gjort kan du läsa här.

Att identifiera vilka processer som behövs effektiviseras är inte alltid lätt. Läs mer här om hur vi kan hjälpa er på vägen.

ERP & Friends mjukvarukompetens inom processkartläggning

ERP & Friends arbetar ständigt för att utveckla oss inom nya mjukvaror för att hålla oss i framkant av utvecklingen, detta för att erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalité i vårt arbete med processutveckling. För att veta mer om våra tjänster inom processkartläggning kontakta William Leo, kontaktuppgifter hittar du här

2c8
Microsoft Visio
Microsoft PowerPoint