Utveckla min applikationsförvaltning

Utveckla min applikationsförvaltning

Lästid: ~ 5 min

Våra tjänster inom förvaltning av applikations utveckling

Vi kan hjälpa dig med följande tjänster:

  • Mognadsanalys – var står ni idag och vad är potentialen vid fullt genomfört optimeringsprogram
  • Optimerad förvaltningsorganisation – analys, plan och genomförande
  • Outsourcing av förvaltning – analys, plan, upphandling och genomförande
  • Nyetablering av förvaltning – vid konsolidering från lokalt applikationslandskap till globalt skapas behovet för en global förvaltning – vi designar, bemannar och implementerar hela resan för er

Utveckla din styrning och effektivitet

Om din verksamhet är tillräckligt stor har du sannolikt ett dedikerat förvaltningsteam som ser till att applikationerna fungerar och att användare har rätt accesser och förstår hur allt ska användas. De har troligen också ansvaret för att uppgradera till nya versioner samt även hålla i dialogen med verksamhetsrepresentanter kring framtida behov.

Styrningen och kostnadseffektiviteten i din förvaltning blir med åren lidande av annat fokus, det upplevs ofta som ett nödvändigt ont. Men här finns potential i att dels optimera förvaltningen samt dels i att reducera tiden förvaltningen stjäl från andra framåtriktade initiativ. Låter det bekant?

Gör dig av med ryggsäcken

Vi kallar initiativet med att lyfta bort onödiga aktiviteter för att “bli av med ryggsäcken”. Bara en sådan enkel sak som att företagets CIO inte behöver fundera på styrningen ger tid över att utveckla verksamheten och jobba med frågor som stöttar företagets utveckling framåt. Prata med oss om vad du som CIO vill förbättra.

Placera dig i förararsätet och leverera värde till verksamheten

Vill du som CIO, eller chef för applikationsförvaltningen, hitta vägar mot en mer optimerad förvaltning? Du vill kanske utveckla er mot beprövade arbetssätt och utveckla en bra relation med din verksamhet. Tag gärna kontakt så kan vi prata om vad ni har för behov.